Aké výrobky používať pre zmäkčenie vody

Robili ste si doma domáci test na zistenie kvality vody a hodnoty vám ukázali problém s tvrdou vodou? Riešenie je oveľa jednoduchšie než by ste čakali. Tvrdá voda dokáže potrápiť. Okrem elektrických spotrebičov zanášaním vodného kameňa trpia aj plochy, ktoré sa do styku s príliš tvrdou vodou dostávajú častejšie. Napríklad vodovodné batérie alebo plocha sprchového kúta. Neestetické stekance a plávajúce biele čiastočky vo vašom čaji po zaliatí z kanvice sú jasným znakom, poukazujúcim na príliš tvrdú vodu. Spotrebiče ktoré usádzaním vodného kameňa trpia najviac sú rýchlovarné kanvice, umývačky riadu alebo práčky či sušičky bielizne. Čo ale nevidíme je skrytý problém zanášania prívodných trubiek.

tvrdá voda škodí pokožke

Tip: Na odstránenie tvrdosti vody je najjednoduchšie použiť zmäkčovač vody do domu vodaservis.sk. Jednoducho a rýchlo rieši problém zanášania aj neestetických ostatkov vody.

Okrem problémov s technikou ale príliš tvrdá voda nesvedčí ani nášmu organizmu. Pravidelné pitie tvrdej vody prináša nadbytok vápnika. Tento ale má neskôr problém sa z tela odstrániť alebo vstrebať. Zanáša teda aj naše telo. Časom cítime ťažobu na žalúdku a začínajú problémy s trávením. Voľným okom spozorujeme postupné prílišné vysušenie pokožky a vlasov. Tým naozaj tvrdá voda nesedí. Okrem suchších vlasov prichádzajú problémy s krepovitosťou a zvýšenou lámavosťou. Vlasy sú mdlé a bez lesku.

rozbor vody

Odborníci na rozbory vody z Voda servis – úprava vody a vodné filtre sú ale otvorený inovatívnym riešeniam pri problémoch s vodou. Na svojich stránkach nielen informujú ľudí o potrebe čistej vody so správnymi parametrami ale informujú aj o riešeniach pri problémoch. www. vodaservis.sk je adresou pre všetky potrebné informácie ohľadom správnych postupov pri úprave vody na nezávadnú a ideálnu na pravidelné pitie. Voda je predsa základom nášho tela. Správna hydratácia je viac ako žiadúca a odporúča ju každý lekár.

Back To Top