Blaho na tantrickej masáži

Máte radi niečo nové? Nebojíte sa vyskúšať to? Už ste boli na tantrickej masáži? Čo to tá tantrická masáž, nazývaná tantra, vlastne znamená a čo máte od nej očakávať? Objednanie sa na tantrickú masáž je veľmi jednoduché. Stačí vám na to poznať zopár krokov. Len tak si vychutnáte blaho, ktoré potrebuje vaše telo. V prvom rade musíte kontaktovať masážny salón. Ponuky služieb v masážnych salónov sa môžu líšiť, pre to je dobré, keď kontaktujete masážne salóny, kde vašu obľúbenú masáž vykonávajú. Na internete nájdete množstvo webových stránok, kde nájdete presne to, čo potrebujete zažiť.

vonné sviečky

Je to veľmi nenáročné. Určite viete, ako sa na internete pozerajú rôzne webové stránky a vyhľadávajú sa rôzne informácie. Ak ste už našli webovú stránku masážneho salónu, kde sa chcete nechať vymasírovať, kontaktujte ich. Kontaktovanie môže prebiehať formou telefonátu na zavolanie priamo k nim do salónu, alebo aj formou e-mailu. Dohodnete si termín, kedy prídete na masáž. Môžete sa popýtať rôzne informácie, ktoré vás vopred zaujímajú. S radosťou vám tieto informácie poskytnú. Ani pri prvej návšteve sa nemusíte ničoho obávať. Ak si niečo neprajete, alebo je to pre vás veľmi osobnou záležitosťou, masérka sa tomu môže vyhnúť.

masírovanie

Druhým krokom je dostavenie sa na svoj zarezervovaný termín masáže. Vojdete do masérskeho salóna, kde sa ešte môžete informovať, čo presne máte očakávať od konkrétnej vašej masáže. Pri tantrickej masáže musíte byť nahý. Máte dodanú aj osušku alebo uterák, ktorým si zakryjete citlivé partie tela. Vyleziete si na masérsky pult a nechávate sa rozmaznávať od vašej masérky. Masérka má na starostli pomasírovať hlavu, krk, ruky, nohy, chrbát, stehná, ale aj citlivé partie vášho tela. Neobávajte sa toho. Dá si pozor. Nebude vám robiť niečo, čo vám bude nepríjemné. Masážny salón slúži na celkové odbúranie stresu, ktorý zažívate dosť často. Vystresované telo neznamená nič dobrého. Mali by ste začať chodiť na masáž pravidelne.

Back To Top