Čo je lepšie


Aký je rozdiel medzi klasickým a mobilnými domy? A čo je výhodnejšie? V tomto článku si to všetko povieme. Tak si ho prečítajte až do konca. Klasický dom asi nemusím predstavovať a všetci ho poznáte. Ale mobilný dom sa od toho klasického značne líši. Ako?

Klasický dom:

a) je podstatne drahšia – a to je vlastne pravda. Väčšinou sa mobilné domy predávajú za podstatne vyššiu cenu, než mobilné. A verte mi, alebo nie, ale cena v tomto prípade tiež zohráva úlohu. Pre niekoho, kto má našetrenú menšiu čiastku, je skôr výhodnejšie kúpiť si mobilný dom, než utrácať za veľký dom, ktorý je treba pre jedného človeka až zbytočne veľmi priestranný. A tak rozhodne stojí za to aspoň v myšlienkach uvažovať o mobilnom dome.

s

b) aj v menšom mobilnom domčeku môžete byť spokojní – väčšinou sa mobilné domy robia na zákazku, ale nájdete aj také firmy, ktoré ponúkajú oboje zároveň. A takú firmu ja poznám a dneska vám ju predstavím.

Firma euromobilnedomy.sk ponúka presne to, čo hľadáte. A zaoberajú sa nielen predajom mobilných domov na mieru, ale predávajú aj hotové vyrobené domy. Je iba na vás, čo zvolíte a akú máte predstavu. Či si skôr mobilný domček chcete nechať vyrobiť podľa svojich predstáv alebo už ho kúpite vyrobený. Všeobecne si myslím, že je oboje super.

s

Ale priznám sa, že ja by som skôr dala rovnako prednosť mobilnému domčeku na mieru. Vždy som túžila po niečom „svojom“, podľa mojich predstáv a môjho návrhu. A práve táto firma mi mobilný domček na zákazku vyrobila a som úplne nadšená. Je to totiž tá najlepšia vec, do ktorej môžete investovať. Verte mi, že áno. Už som o mobilnom domčeku uvažovala dlhšiu dobu, ale nejako som nemala odvahu. Až nedávno som sa rozhodla pre jeho kúpu a bola to asi jedna z najlepších vecí v živote, ktorú som urobila a neľutujem ju. Takže vám odporúčam urobiť to isté – kúpiť mobilný dom.

Back To Top