Sprostredkujeme predaj a kúpu spoločností

Možno patríte k tým, ktorí sa rozhodli rozbehnúť svoju podnikateľskú činnosť a zrealizovať svoj podnikateľský plán. Takýmto spôsobom ste odhodlaní nastúpiť na vašu vysnívanú cestu za vašim osobným zmyslom a naplnením, na cestu za prosperitou a šťastným životom. To znie všetko krásne, ale ako vlastne na to, ako začať? Ak vás pri predstave absolvovania všetkých potrebných stretnutí a vyplňovania jednotlivých dokumentov, rozbolela hlava a cítite, že by vás to zaťažilo, nie len energeticky, ale aj časovo, ste na správnom mieste.

uzavretie obchodu

Pôsobíme ako spoločnosť, ktorá poskytuje poradenstvo pre podnikateľov, zameriavame sa na služby v účtovníctve a v oblastí daní a pomáhame pri výbere a kúpe spoločností. To znamená, že jednotlivé potrebné úkony, ktoré sú stanovené platnou legislatívou, dovedieme do úspešného konca a vy budete v daný deň informovaní o tom, že spoločnosť je vaša, vo vašej zodpovednosti a vy môžete začať vykonávať podnikateľskú činnosť. Bez zbytočného zaťažovania, riešenia problémov a iných nezrovnalostí, bez vyplňovania dokumentov a prípravy jednotlivých písomností. Všetko je to naša práca, ktorú odvedieme za vás, vy sa zatiaľ môžete venovať niečomu príjemnejšiemu a zábavnejšiemu.

svet biznisu

Ak máte záujem o kúpu firmy, ktorá je registrovaná na daňovom úrade ako platca dane z pridanej hodnoty, v tom prípade ste možno zadali do vyhľadávača raz, dvakrát, viackrát, slovné spojenie – predaj sro platca dph. Áno, aj na sprostredkovanie predaja tohto typu spoločností sa zameriavame. V našej sprístupnenej, zverejnenej databáze nájdete hneď niekoľko. Stačí si len vybrať, prípadne požiadať o zmenu jednotlivých kontaktných údajov, predmetu alebo predmetov podnikania a podobne tak, aby vám vyhovovalo do najmenších detailov a aby ste boli spokojní. Potom už len pristúpiť na základe osobnej alebo online konzultácie k podpísaniu kúpno-predajnej zmluvy a pripraviť sa na úspešný štart do novej etapy vášho života, na vaše podnikanie.

Posted in Nezařazené
Back To Top