Ani skorší dátum narodenia nie je dôvod, aby ste si neobliekli skinny

Oblečením si svoju postavu dokážeme vyformovať do takej miery, že opticky bude vyzerať vyššie alebo štíhlejšie, podmienkou však je zvoliť si odev, ktorý je priateľský ku všetkým našim nedostatkom a elegantne ich dokáže zamaskovať. Úzke strihy sú obľúbené u žien a nemusia to byť iba dlhonohé modelky, hlavne džínsy typu skinny si našli množstvo verných zákazníčok.

Dobrý strih pozdvihne čo treba...

V súčasnosti sa do veľkej miery stierajú rozdiely vo veku medzi nositeľkami jednotlivých módnych odevov, zrelé ženy totiž odmietajú nosiť iba tmavé farby a oblečenie neforemného strihu, a keďže mnoho žien sa o seba stará, cvičia a celkovo chcú byť v kondícii, mladistvé strihy im dodajú šmrnc. Skinny džínsy sa tak dostali skinny jeans damske do šatníkov aj žien skôr narodených, obľúbili si ich a aj keď sa móda mení, tieto džínsy budú populárne stále.

Úzke džínsy sa totiž dajú nosiť na mnoho spôsobov a s čímkoľvek chcete, v športovom štýle s teniskami, s elegantnými odevmi a lodičkami, v ležérnom poňatí s balerínkami alebo v zimnom období s vysokými čižmami nad kolená a bundičkou. Pohodlie je zaručené hlavne kvôli pružnému materiálu, z ktorého sa džínsy šijú. Prešívanie a mnoho ozdôb na džínsoch je bonusom, ktorý ich posúva do roviny extravagancie, určenej prevažne mladej generácii.

Štíhla silueta v tmavomodrej farbe

Pri skiny džínsoch platí dvojnásobne, že tmavé farby uberajú na objeme a vďaka nim budú vaše nohy pôsobiť neskutočne štíhlo. Ak máte štíhlu postavu, tak ani farebné džínsy vo svetlejších odtieňoch vám neublížia. Oversize vrchné oblečenie je ideálnym doplnkom ku skinny nohaviciam, siluetu dokonalo vyváži. Ak sa ráno postavíte pred skriňu a budete rozmýšľať nad kombináciou jednotlivých kúskov odevov, vedzte, že skinny džínsy ako základ outfitu znesú takmer všetko, takže kombinujte, skúšajte a vyberajte, tvorivosť je nutná, aby ste neboli fádne, ale mali radosť z módy a cítili sa atraktívne.

Back To Top