Smútok po rozchode


Dokonalý vzťah neexistuje. Každý vzťah potrebuje neustále napredovať, aby bol spokojný pre obidvoch partnerov. Ste šťastná s vaším partnerom? Na to sa ale pozrieme z iného uhlu pohľadu. Šťastie spočíva v radostných chvíľach s vašim partnerom. Môžete si dokonale vyhovovať, ale tak isto môžete vedieť riešiť spoločne vážne problémy. Ak sa nejaké problémy vyskytnú vo vašom vzťahu, viete sa o nich veľmi rýchlo porozprávať. To je dôležité, aby ste boli naozaj šťastná vo vašom vzťahu. Vzťah je niečo, čo mnoho ľudí nemá. Možno len sú nespokojní s ich terajším životom. Veľmi ľahko sa môže stať, že si s partnerom prestanete rozumieť. Niekedy to môže byť po týždni chodenia, inokedy po mesiacoch alebo až po rokoch, ktoré ste spolu strávili.

rozchod

Vo vzťahu by ste sa zakaždým mali uberať správnym smerom. Je to o tom, aby sa partneri navzájom tolerovali a mali aj radostné chvíle v ich intímnom styku. Intímnosti sú veľmi potrebné k tomu, aby ste si boli čoraz bližšími. Práveže v intímnostiach to niekedy hapruje. Máte dostatok sexuálnych aktivít k vášmu spokojnému životu? Niekedy môže poľaviť žena, inokedy muž. Mnoho ľudí zvykne byť nevernými. Nevera nie je prípustná vo vzťahu. Je to dôsledok toho, že v intímnostiach to zlyhalo. Vo vzťahu by ste mali mať dostatok intímneho života.

 

smútok

 

Musíte ho praktizovať často, aby váš partner nehľadal iné ženy alebo vy iných mužov. Môžete byť na vine obidvaja. Vždy si povedzte, čo ste urobili zle. Problém je na svete. Neveru len tak nevyriešite. Veľa ľudí robí rázne opatrenia. Hneď si začnú baliť kufre a odsťahujú sa preč. To je prvý krok pri spoznaní nevery. Avšak môže to byť len dôsledok potreby intímností. Práve takéto intímnosti spôsobujú to, že ľudia ich vyhľadávajú inde. Hotelové izby sú priam ideálne k tomu, aby ste zapríčinili neveru vo vašom vzťahu. Ak sa rozhodnete s neznámym mužom alebo neznámou ženou vstúpiť do hotelovej izby, verte mi, že budete niesť následky.

Back To Top