Rozvod a deti


Už ste sa stretli s tým, že rodičia boli rozvedení? Práve toto obdobie je veľmi náročné. Deti sú potom raz u jedného rodiča, inokedy u druhého rodiča. Neprospieva im táto situácia. Aj vy s vaším bývalým partnerom máte neustále konflikty. Raz on si nemôže zobrať vaše spoločné dieťa, pretože mu to nevyhovuje. Lenže aj vy ste ho mali tieto dni. Je to na súde, ako vám zverí deti. Môžete sa s bývalým partnerom aj dohodnúť. Veľakrát súd určí striedavú starostlivosť. Avšak je to mnohokrát aj o dohode. Medzi vami a vašim partnerom boli nezhody? Určite áno, ak ste sa dopracovali až k rozvodu.

rozvod

Rozvod nie je vhodným riešením, no niekedy je kľúčovým, aby ste mohli nájsť nového a lepšieho človeka ako bol váš bývalý partner alebo manžel. Byť rozvedenou môže byť aj dobré. Ste voľná a slobodná. Konečne nemusíte myslieť na to, či môžete niekde ísť. Niektoré vzťahy sú založené na tom, že ste na sebe závislí. Práve to nie je príliš vhodné, pretože vám to neumožňuje naplňovať svoje potreby. Ak niekde idete, idete aj s vašim partnerom. No niekedy je veľmi vhodné, ak by ste išli sama. Nemali by ste toľko nervov, pretože chlap nerád chodí do obchodov, kde sa vám zase môže veľmi páčiť.

rozvod a deti

Tu sa stretávajú rozdielne názory, ktoré vám môžu pokaziť váš vzťah. Celé roky ste nevideli svoje bývalé kamarátky práve kvôli vášmu partnerovi? Keď sa rozvediete, konečne sa s nimi môžete stretnúť, a to nielen raz. Konečne nemusíte myslieť na svojho partnera, pretože už bude bývalým.  Niekedy je fakt lepšie sa rozviezť. Zrazu sa budete cítiť veľmi oslobodzujúco. Musíte sa však starať aj o vaše deti. Je to o dohode medzi vašim bývalým partnerom a vami. Aj keď sa stal bývalým partnerom, musí sa o svoje deti starať. Mnohí chlapi sa prestanú stretávať so svojimi deťmi a len im posielajú peniaze. To by sa tak nemal zachovať žiadny chlap, keď už raz chcel mať deti.

Back To Top